Vandreture

Vandreture
Logo Rasmus Tours

Vandreture

Foto fra toppen
Kellerjoch ved solnedgang

Zillertal med sine sidedale, er omkranset af Zillertaler Alpen, Kitzbühler Alpen og Tuxer Alpen. Mulighederne for fantastiske vandreture i dette område er utallige, hvad enten man ønsker endagesture, hvor man har en fast og komfortabel base i dalen. Eller fleredagesture, hvor man sover i hytte på bjerget, hvilket er en unik oplevelse langt fra dalens civilisation.

 

Forslag til Vandreture:

 

Rastkogelhytte:

 

Vi tager bussen til Hochfügen, hvorfra vi vandrer ad stille almveje og stier op til "Zidanjoch" i 2127 meters højde med mulighed for at bestige "Rosskopf" 2576 m. Herfra er der en fantastisk udsigt over hele Zillertal. Derfra går turen ned til Rastkogelhytte, hvor der vil være mulighed for lidt at styrke sig på. Her kan man også overnatte og evt. bestige "Rastkogel" 2762 m. på andendagen. Fra hytten er der en lille times vandring til "Zillertaler Höhenstrasse" hvorfra vi kan tage bussen tilbage mod Zell.

Denne tur kræver en forholdsvis god kondition, naturligvis afhængig af hvilken udgave man vælger?

Gåtid for den korteste udgave, 3-4 timer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schwarzachalmtur:

 

Vi tager kabineliften op fra Hainzenberg til Gerlosstein skiområdet i 1644 meters højde. Herfra går vi over "Heimjöchl" 1984 m. og "Brandberger joch" 2310 m., to bjergpas med fremragende udsigt, til Schwarzachalm i Gerlos. Dette er en lille hyggelig urhytte, hvor man kan få typiske østrigske specialiteter og hvor værten underholder med harmonika og historier fra området. Herefter er der en kort gåtur ned til vejen, hvorfra vi tager bussen tilbage.

Dette er en heldagstur med ca. 5 timers effektiv vandring og kræver en god udholdenhed samt at man er svindelfri, da vi til dels går ad smalle bjergstier!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Priser for individuelle dagsture:

Ved 1 person, € 190.

Ved 2 personer, € 95 pr. pers.

ved 3 personer, € 65 pr. pers.

ved 4 personer, € 50 pr. pers.

ved 5-8 personer, € 220 i alt.

Familiepris: € 190 i alt for familier på max 6 pers.

Priserne er excl. evt. kabinelift og transport til og fra vandreturen.

Rastkogelhütte
Korset på toppen af Rastkogel
Vandre på Gerloser Höhenweg
Schwarzachalm

Få skræddersyet din/jeres vandretur helt efter egne ønsker og kondition!

 

Logo Bergwanderführer

Rasmus Tours, Tlf.: 0043 680 3340955, rasmus@rasmustours.com