Om mig

Om mig
Canyoning!
På toppen af Cotopaxi, Ecuador!
Skitur på vulkanen Villarica, Chile!
I mål på vores cykeltur gennem Argentina og Chile!
Skitur på vulkanen Lanin, Argentina!
Logo Rasmus Tours
Dansk flag
Engelsk flag
Tysk flag

                     Om mig

Canyoning
Toppen af en vulkan

Kære allesammen! Rigtig hjertelig velkommen her på siden, og til Rasmus Tours, som er en ny dansk action turoperatør for aktiv ferie, med "basecamp" i Zillertal.


Tillad mig at fortælle lidt om mig selv. Mit navn er Rasmus Hauskov, født og opvokset i vestjylland, nærmere betegnet Fabjerg ved Lemvig.


Jeg tog på min første længere rejse som 19-årig, sammen med en god kammerat, hvilket var et kæmpe eventyr! Siden da har min lyst til at rejse og opleve nye steder været en stor drivkraft i mit liv. Dette har bragt mig rundt i Asien, Oceanien, Nordamerika, men først og fremmest Sydamerika, hvor jeg også har arbejdet som skilærer, forskellige steder  i Argentina, igennem flere sæsoner.


  I Sydamerika har jeg haft nogle helt unikke oplevelser, såsom skiture til toppen af rygende vulkaner, trekkingture i Ildlandet, expedition i Amazonas jungle og besteget bl.a. Cotopaxi i Ecuador og Nevado de Cachi i Nordargentina! Men den største af dem alle var nok da jeg sidste år, sammen med en god kammerat, cyklede Argentina/Chile på langs.


De sidste år har jeg dog holdt mest til i Zillertal, Østrig. Om vinteren som skilærer og om sommeren som vandre-, cykel- og raftingguide.


Jeg har altid holdt meget af både naturen og af at dyrke sport. Så det allerbedste for mig er, når de to ting kan forenes. I Zillertal har jeg fundet et område, som er skabt til udendørsaktiviteter! Der er utallige muligheder for store naturoplevelser samtidig med at man får sved på panden, og sommetider også et  adrenalin-kick, og alt dette håber jeg at få lov til, at dele med jer!


Med mange venlige hilsener

RasmusBergwanderführer

Landesskilehrer/

Snowboardlehrer

Raftingguide

Riverbugguide

Mountainbikeguide


Rasmus Tours, Tlf.: 0043 680 3340955, rasmus@rasmustours.com