Bike & Hike

Bike & Hike
Logo Rasmus Tours

Bike n´ Hike

 Bike'n'hike tur Krummbachtal
Klatre til toppen af Kellerjoch

For de som både holder meget af at cykle og vandre, er dette nye koncept lige sagen! Det går i al sin enkelthed ud på, at man cykler det første stykke vej ud i bjergene, hvorefter man skifter cyklen ud med vandrestave og fortsætter til fods, når stien bliver smallere og mere snørklet! En dejlig afvekslingsrig måde at opleve naturen på!

 

Forslag til ture.

 

Gerlossteinwand:

 

Vi cykler til Hainzenberg (923 m.o.h.) ad astfaltvej, og videre til Gerlosstein skiområde i 1620 meters højde. Her parkerer vi cyklen og vandrer videre mod denne enestående klippevæg. Efter en lidt stejl tur op, hvor vi af og til må hjælpe lidt til med hænderne, ankommer vi til korset på toppen i 2166 meters højde. Herfra kan man se hele Zillertal, lige fra Tyskland til Italien! Fra toppen går vi ned bagom "stenen" hvor det er mindre stejlt, igennem dejlig skov, tilbage til cyklerne og kan nu velfortjent, slappe af, mens vi ruller ned mod Zillertal igen.

Denne tur kræver en god kondition med sine godt 1500 højdemeter, og tager 7-8 timer.

Gerlosstein

Vandresti Gerlosstein

 

Brandberger Kolm:

 

Vi cykler over Mayrhofen til Brandberg (1082 m.o.h.) i Zillergrund ad astfaltvej. Herefter videre på grusvej, med fantastisk udsigt over Zillergrund, til "Kolmhaus" i 1845 meters højde. Her parkerer vi cyklen og fortsætter til fods ad smalle stier mod toppen i 2700 m.o.h. Herfra har man udsyn til hele Zillertal, med de store gletshere bagerst i dalen!

Med sine godt 2000 højdemeter er det en hård tur, som er ideel til en to dages tur, med overnatning i den hyggelige og meget originale hytte "Kolmhaus".

 

Brandberger Kolm
Mtb tur mod toppen

 

 

Priser for individuelle dagsture:

Ved 1 person, € 190.

Ved 2 personer, € 95 pr. pers.

ved 3 personer, € 65 pr. pers.

ved 4 personer, € 50 pr. pers.

ved 5-8 personer, € 220 i alt.

Familiepris: € 190 i alt for familier på max 6 pers.

Priserne er excl. evt. kabinelift og transport til og fra turen.

Logo Bergwanderführer

Få skræddersyet din/jeres Bike n´Hike tur helt efter egne ønsker og kondition!

 

Rasmus Tours, Tlf.: 0043 680 3340955, rasmus@rasmustours.com